Social Media Bureau vlakbij Tilburg

Ben je op zoek naar een social media bureau in de buurt van Tilburg om je te helpen met Facebook, Instagram en andere social media?

Wij zijn SocialsByAisha en wij helpen bedrijven in de omgeving van Tilburg om zich online te profileren. Want als je online niet zichtbaar bent, bestaat je bedrijf haast niet.

Hoe fijn zou het zijn als...

70%

Zoveel procent omzet kun je mislopen als je je social media niet op orde hebt.

0 +
volgers in totaal bij mijn klanten
0 +
jaar ervaring als online marketeer
0 +
downloads van mijn eBook
0 +
klanten gingen
je voor

Reviews

Kies je pakket

Aanbod per 4 weken

Pakket 1
Zichtbaar

excl. BTW

Pakket 2
Groei

excl. BTW

Pakket 3
Expert

excl. BTW

* Community management (bijhouden van de berichtenbox, reageren op reactie’s en berichten) en reels op aanvraag.

Waarom social media marketing bij Tilburg zo belangrijk is voor jouw bedrijf

Social media biedt geweldige mogelijkheden om direct in contact te komen met bestaande en nieuwe klanten! Je kunt heel persoonlijke berichten over je producten of diensten delen. Denk aan leuke foto’s en video’s over het laatste nieuws binnen je bedrijf.

Met social media marketing kun je ook heel specifiek targeten. Wil je bijvoorbeeld bekendheid creëren in Tilburg, dan kun je aangeven dat je deze mensen wilt bereiken.

Social media is dus een van de beste manieren om je merk te promoten. Elke post helpt om meer mensen bewust te maken van wat je te bieden hebt. Vergeet ook online reviews niet – positieve reacties van klanten zorgen ervoor dat nieuwe geïnteresseerden je vertrouwen.

Bovendien is het een sterk platform om directe feedback van klanten te krijgen. Zo weet je precies wat ze belangrijk vinden en kun je je aanbod blijven verbeteren. Dit zorgt er weer voor dat klanten loyaal blijven aan je merk.

Waarom voor SocialsByAisha kiezen?

Bij SocialsByAisha ben je aan het juiste adres als je wilt groeien op Facebook, Instagram en andere kanalen. Al 7 jaar help ik bedrijven in verschillende branches en inmiddels heb ik al meer dan 50.000 volgers in mijn beheer. Ik weet dus hoe ik ervoor kan zorgen dat jouw bedrijf opvalt. Meer dan 25 bedrijven zijn je al voor gegaan!

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Laten we dan een kennismakingsgesprek inplannen! 

Maak kennis met het social media bureau bij Tilburg

Wil jij je bedrijf laten uitblinken op Facebook, LinkedIn en alle andere kanalen? Dan ben je bij social media bureau ‘SocialsByAisha’ in de regio Tilburg aan het juiste adres!

Misschien heb je hulp nodig bij het maken van een strategisch plan? Of wil je zelf actief blijven, maar ben je op zoek naar ideeën voor leuke content? Geen probleem, ik help je graag.

Daarnaast ondersteun ik je niet alleen met social media, maar ook met fotografie, grafisch ontwerp en online marketingadvies.

Veelgestelde vragen

Bij SocialsByAisha doen we de dingen net even anders.

Creativiteit en transparantie staan voorop, maar mijn persoonlijke aanpak is echt wat me onderscheidt. Jij en je doelen staan centraal. Dit zorgt voor flexibele, klantgerichte oplossingen die echt werken.

Door rechtstreeks met jou samen te werken, bouwen we sterke relaties op. Je bent hier geen nummer, maar een naam.

Bij SocialsByAisha bied ik veel meer dan alleen social media beheer. Natuurlijk blijft dat mijn core business, maar ik bied ook professionele fotografie, grafisch ontwerp en online marketingadvies.

Of je nu hulp nodig hebt met je website, banners, flyers of reclamecampagnes. Van strategie tot eindresultaat, wij regelen het!

Als specialist in de regio Tilburg begrijp ik wat lokale ondernemers nodig hebben om te groeien.

Bij SocialsByAisha geloven we dat social media marketing toegankelijk moet zijn voor elk bedrijf. Daarom bieden we betaalbare maandpakketten die speciaal zijn ontworpen voor MKB-bedrijven in Tilburg.

Voor slechts €525 per maand krijg je al onze hulp bij twee kanalen! Denk aan contentcreatie, communitybeheer en advies. Zo bouw je in een mum van tijd aan een sterke online aanwezigheid.

Geen dure abonnementen maar echte toegevoegde waarde voor een scherpe prijs. Onze pakketten zijn ook perfect uitbreidbaar, zodat je kunt meegroeien met je bedrijf.

Voor nieuwe bedrijven die net beginnen met social media, kunnen we binnen een maand de eerste resultaten zien, zoals gave posts, reacties en volgers.

Bedrijven die al langer bestaan, kunnen binnen 2-3 maanden een grote toename zien in analytics en betrokkenheid. Met factoren zoals seizoen en locatie is elk bedrijf anders.

Maar als je een sterke strategie hebt en elke week verrassende, lokale content deelt, geloof ik helemaal dat we binnen 3-6 maanden een enorme groei in zichtbaarheid kunnen bereiken voor bedrijven in Tilburg! Met veel passie en creativiteit is er zoveel mogelijk op social media. Ik kan niet wachten om de resultaten te zien!

Volg mij op Instagram