Aisha Hop

Social media & marketing expert

Let's meet!

Over Socialsbyaisha!

Mijn naam is Aisha Hop en ik ben 23 jaar. Ik studeer online marketing op het HBO. De afgelopen 7 jaar heb ik veel ervaring opgedaan als online marketeer door middel van twee opleidingen, stages, cursussen en opdrachten in de praktijk.

Mijn avontuur begon al op jonge leeftijd. Eigenlijk was ik als klein meisje al helemaal gefascineerd door marketing. Mijn vader werkte bij Praxis en leerde mij de eerste inzichten over dit vakgebied. Toen ik door de folders bladerde en de prijzen van Praxis vergeleek met die van Gamma, wist ik het zeker: ik wilde iets met marketing doen.

Na de middelbare school koos ik voor de MBO opleiding marketing en communicatie. In deze periode kreeg ik de kans om stage te lopen bij Kim Jacobs van ALBOE.NL. Zij is een inspirerende influencer en content creator. Hier groeide mijn passie voor online marketing en ontdekte ik de kracht van social media.

Naast mijn opleiding werkte ik bij Visit Halderberge. Daar kreeg ik de verantwoordelijkheid over hun social media. Hier begon ik echt te groeien als social media en marketing expert. Steeds meer bedrijven kwamen naar mij toe, op zoek naar hulp bij hun social media en marketing. Zo ontstond in juni 2021 SocialsByAisha.

Dit is mijn eigen bedrijf waar ik bedrijven help met social media, online marketing, fotografie, strategie en grafisch vormgeven. Het is geweldig om mijn kennis en ervaring volledig te kunnen inzetten en anderen te ondersteunen bij hun digitale kanalen en uitingen.

Ik ben erg benieuwd waar ik jou mee kan helpen. Laten we samenwerken aan het succes van jouw online aanwezigheid. Neem vandaag nog contact met mij op!

Mijn dag in foto's:

Volg mij op Instagram