Aisha Hop

Sociale media & Marketing expert

Hallo!

Mijn naam is Aisha Hop

De afgelopen 5 jaar heb ik veel ervaring opgedaan als online marketeer doormiddel van twee opleidingen, stages, cursussen en opdrachten in de praktijk.

Als klein meisje van een jaar of 8 was ik al bezig met marketing. Mijn vader werkt bij de Praxis en vertelde mij regelmatig wat er gebeurde op zijn werk. Op een dag pakte ik de folders (ja die waren destijds nog in) en begon de prijzen van Praxis te vergelijken met die van Gamma. Vanaf dat moment wist ik het zeker ik wilde iets met marketing doen.

Na mijn middelbare school besloot ik dan ook de MBO opleiding marketing en communicatie te gaan volgen. Tijdens mijn opleiding mocht ik stage lopen bij Kim Jacobs van ALBOE.NL. Bij deze influencer en content creator is dan ook mijn passie voor online marketing ontstaan.

Ik werkte buiten mijn opleiding bij Visit Halderberge. Ze vroegen of ik hun sociale media wilde overnemen. En zo is het balletje gaan rollen. Steeds meer bedrijven kwamen naar mij toe om te vragen of ik ze kon helpen met hun sociale media en zo ontstond in juni 2021 Socialsbyaisha. Inmiddels weet ik mijn HBO opleiding online marketing te combineren met mijn eigen bedrijf. Waarbij een sterke content- en marketing strategie de belangrijkste ingredi├źnten zijn.

Mijn dag in drie foto's

Volg mij op Instagram