Strategie sessie

Ontdek de kracht van een strategiesessie en geef je bedrijf een boost! Zit je vast met je online marketing, customer journeys of social media strategie? Geen nood, ik sta voor je klaar met frisse ideeën en professionele expertise.

Hoe fijn zou het zijn als...

65%

Zoveel procent omzet kun je mislopen als je je online marketing niet op orde hebt.

0 +
volgers in totaal bij mijn klanten
0 +
jaar ervaring als online marketeer
0 +
downloads van mijn eBook
0 +
klanten gingen
je voor

Reviews

Kies je pakket

Aanbod strategie sessie

Pakket 1
Sociale media sessie

per uur

Pakket 2
Marketing sessie

per uur

Hoe vaak posten op Instagram

Wat zijn de voordelen?

Nieuwe inzichten: Tijdens een strategiesessie krijg je waardevolle inzichten waarmee je je huidige strategie kunt verbeteren.

Advies op maat: Je krijgt persoonlijk advies en aanbevelingen specifiek voor jouw bedrijf.

Efficiëntie: Een strategiesessie helpt je om je tijd en middelen efficiënter in te zetten en de juiste prioriteiten te stellen.

Inspiratie en motivatie: Sparren met een professional zorgt voor inspiratie en motivatie om nieuwe ideeën uit te proberen.

Probleemoplossing: Samen met jou identificeren we alle obstakels waar je in je marketingstrategie tegenaan loopt.

Strategiesessie: Jouw sleutel tot succes

Ben je klaar om je social media- of marketingstrategie naar een hoger niveau te tillen? Dan is een strategiesessie jouw sleutel tot succes! Als ervaren online marketeer help ik je graag om je bedrijf te laten groeien.

Tijdens onze strategiesessie gaan we dieper in op jouw specifieke doelstellingen. Ik zal mijn expertise en inzichten met je delen om een strategie op maat te ontwikkelen die perfect bij jouw bedrijf past.

Wat kun je verwachten tijdens een strategiesessie?

Tijdens een strategiesessie kun je het volgende verwachten:

Diepgaande analyse: We beginnen met een grondige analyse van je bedrijf. Hierbij betrekken we ook je doelgroep en huidige marketinginspanningen. Dit is omdat ik een goed begrip wil krijgen van waar je nu staat en waar je naartoe wilt.

Bespreking van doelen: We bespreken je doelen en ambities. Wat wil je bereiken met je bedrijf en je marketing? Samen stellen we concrete en meetbare doelen op die richting geven aan de verdere strategie.

Klantreis in kaart brengen: We brengen de reis van je klanten in kaart. Van het eerste contactmoment tot de aankoop en verder. Dit helpt ons de behoeften en wensen van je klanten te begrijpen en waar mogelijke verbeterpunten liggen.

Social media strategie: We bespreken hoe je meer verkopen en volgers uit je social media kanalen kunt halen. Ik deel mijn kennis en ervaring om je te helpen effectieve content te creëren. Maar ook hoe je de juiste kanalen kiest om je online aanwezigheid te versterken.

Antwoorden op je vragen: Tijdens de strategiesessie krijg je alle gelegenheid om je vragen te stellen. Ik sta klaar om al je vragen te beantwoorden.

Actieplan: Aan het einde van de sessie ontvang je een concreet actieplan. Dit bevat stappen die je kunt nemen om je marketingstrategie uit te voeren. Het helpt je om gefocust en gericht te blijven op het bereiken van je doelen.

Veelgestelde vragen

Een strategie sessie is een waardevolle meeting waarin we je bedrijf onder de loep nemen. Samen duiken we in je strategie, doelen en uitdagingen om te ontdekken waar we kunnen bijsturen. Het is een uitgebreide sessie waarin we een actieplan opstellen om je doelen te bereiken. Dit is dan ook de kans om je bedrijf te laten groeien.

Een strategie sessie is een waardevolle investering voor jezelf en je bedrijf. Het stelt je in staat om met een frisse blik naar je huidige strategie en doelstellingen te kijken. Hierdoor kun je nieuwe inzichten en ideeën opdoen. Het stelt je in staat obstakels te identificeren en effectieve oplossingen te vinden. Bovendien is het een kans om samen te werken met een professional die ervaring heeft met online marketing en strategie.

Het doel van een strategiesessie is om je te helpen een effectieve marketingstrategie te ontwikkelen. Samen analyseren we je huidige situatie en stellen we doelen. Bovendien maken we een plan om deze doelen te bereiken.

De duur van een strategiesessie kan variëren afhankelijk van je behoeften en de complexiteit van je bedrijf. Over het algemeen duurt een sessie tussen de 1 en 2 uur.

Het is nuttig om vooraf na te denken over je bedrijfsdoelstellingen, je doelgroep en eventuele specifieke uitdagingen waarmee je wordt geconfronteerd. Je kunt ook voorbeelden meenemen van je huidige marketingmaterialen of -campagnes.

Geen probleem! Een strategiesessie is juist bedoeld om samen te werken en duidelijke doelen te stellen. We bespreken jouw bedrijf en visie en stellen daaruit doelen die passen bij jouw ambities.

De frequentie van strategiesessies hangt af van je behoeften en ontwikkelingen binnen je bedrijf. In het algemeen kan het nuttig zijn om regelmatig sessies te plannen, bijvoorbeeld eenmaal per kwartaal. Op die manier kunnen we de voortgang bespreken en nieuwe doelen stellen.

De afgelopen 7 jaar heb ik ervaring opgedaan als online marketeer in verschillende branches. Deze ervaring heb ik opgedaan door twee opleidingen, stages, cursussen en praktijkopdrachten. Daarnaast houd ik mijn kennis up-to-date door het volgen van een HBO opleiding in online marketing. Hierdoor blijf ik goed op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in het vakgebied.kunnen we de voortgang bespreken en nieuwe doelen stellen.

Een sessie is bedoeld voor iedere ondernemer, maar ik werk vooral met enthousiaste eenmanszaken en MKB’ers.

Volg mij op Instagram