Online marketing

Heb je ondersteuning nodig bij je online marketing? Dan help ik je graag. Met mijn expertise en passie voor het vak help ik jouw bedrijf online te groeien. Of het nu gaat om het beheren van je social media, het creëren van pakkende nieuwsbrieven of het ontwikkelen van een effectieve marketingstrategie. Je bent bij mij aan het juiste adres.

Hoe fijn zou het zijn als...

75%

Zoveel procent omzet kun je mislopen als je je online marketing niet op orde hebt.

volgers in totaal bij mijn klanten
0 +
jaar ervaring als online marketeer
0 +
downloads van mijn eBook
0 +
klanten gingen
je voor
0 +

Reviews

Kies je pakket

Aanbod per 4 weken

Pakket 1
Zichtbaar

excl. btw

Pakket 2
Groei

excl. btw

Meest gekozen

Pakket 3
Expert

excl. btw

* Klanten die al een social media pakket hebben afgesloten ontvangen 10 % korting op bovenstaande pakketten.

Voordelen van ondersteuning met online marketing

Mijn ondersteuning bij online marketing biedt meerdere voordelen voor je bedrijf. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

Targeting: Via online marketing kun je je boodschap richten op specifieke doelgroepen. Met behulp van targeting tools kun je advertenties tonen aan mensen die het meest geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten. Ik kan je helpen dit nog effectiever en efficiënter in te zetten.

Meetbare resultaten: Een groot voordeel is dat we resultaten nauwkeurig kunnen meten. Met mijn ondersteuning krijg je beter inzicht in bijvoorbeeld het aantal websitebezoeken, conversies en klikken. Hierdoor kunnen we je strategie continu optimaliseren. Daardoor kunnen we je marketinginspanningen beter afstemmen op je doelgroep. 

Kostenbesparing: Online marketing kan vaak kosteneffectiever zijn dan traditionele marketingkanalen. Je kunt je budget effectiever beheren. Ook kun je je marketingactiviteiten aanpassen op basis van de prestaties op je investering.

Interactie en betrokkenheid: Door mijn ondersteuning met online marketing verhogen we de interactie. Ik laat je zien hoe je reageert op vragen, feedback ontvangt en een band opbouwt met je klanten. Dit leidt uiteindelijk tot meer klantenbinding en betrokkenheid.

Strategie sessie op het gebied van online marketing ondersteuning.

Wil je de kracht van online marketing volledig benutten, maar weet je niet precies hoe? Boek dan nu een strategiesessie. Tijdens deze sessie bespreken we samen de beste strategieën. Zo bereiken we samen je doelen!

Tijdens de strategiesessie analyseren en identificeren we je huidige online marketinginspanningen. Samen zoeken we uit waar er ruimte is voor verbetering. Ook bepalen we de doelgroep, boodschap en kanalen die het meest effectief zijn voor je bedrijf.

Uiteindelijk wordt een op maat gemaakt plan ontwikkeld. Dit plan sluit naadloos aan op je budget en doelstellingen. Of je nu je online bereik wilt vergroten of meer leads wilt genereren. Ik zal je begeleiden en ondersteunen bij elke online marketing stap.

 

Profiteer van 3+ jaar ervaring in online marketing ondersteuning.

Inmiddels heb ik al meer dan 3 jaar ervaring op het gebied van online marketing. Ik kan niet wachten om mijn kennis met jou te delen. Met mijn informele aanpak en expertise help ik je het maximale uit je  marketing te halen.

Zo heb ik ervaring met het schrijven van blogartikelen, SEO teksten, het maken van adverteerplannen, nieuwsbrieven schrijven en nog veel meer. 

Samen halen we dus het maximale uit je online marketing! Of je nu hulp nodig hebt bij het beheren van je social media of het optimaliseren van je website. Ik ben er voor je. Met mijn expertise en ervaring in online marketing help ik je om je doelen te bereiken.

Veelgestelde vragen

Ja, het is in principe geschikt voor elk bedrijf. Daarbij maakt het niet uit of je een startende ondernemer bent, een klein bedrijf hebt of een groter bedrijf runt, ik kan je helpen. Mocht ik je niet kunnen helpen dan verwijs ik je door naar een van mijn collega ondernemers. 

Natuurlijk! Op de website staan de meest gekozen pakketten. Ben je toch op zoek naar iets specifieks? Vul dan het contactformulier in zodat ik contact met je kan opnemen. Op basis daarvan kunnen we samen een pakket op maat samenstellen.

Je kunt contact opnemen door het contactformulier in te vullen of te mailen naar info@socialsbyaisha.nl.

Volg mij op Instagram