Social media bureau Breda

Geïnteresseerd in social media voor jouw bedrijf? Als social media bureau in de regio Breda help ik graag!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laten we dan een vrijblijvende kennismaking inplannen om jouw doelgroep en vragen te bespreken.

 

Hoe fijn zou het zijn als...

70%

Zoveel procent omzet kun je mislopen als je je social media niet op orde hebt.

volgers in totaal bij mijn klanten
0 +
jaar ervaring als online marketeer
0 +
downloads van mijn eBook
0 +
klanten gingen
je voor
0 +

Reviews

Kies je pakket

Aanbod per 4 weken

Pakket 1
Zichtbaar

excl. BTW

Pakket 2
Groei

excl. BTW

Pakket 3
Expert

excl. BTW

* Community management (bijhouden van de berichtenbox, reageren op reactie’s en berichten) en reels op aanvraag.

SocialsByAisha, een goed social media bureau in Breda

Ik help al 7 jaar bedrijven in alle sectoren met hun social media-strategie en -uitvoering. Door mijn jarenlange ervaring ken ik de ins en outs van populaire kanalen zoals Instagram, Facebook en LinkedIn. Voor zowel grote merken als kleine en middelgrote bedrijven weet ik hoe ik content en campagnes moet aanpassen aan de laatste trends.

Dus ben je op zoek naar advies over je social media, het beheren van je accounts of het uitrollen van pakkende content? Dan help ik je graag. Dankzij mijn ruime kennis kan ik bedrijven helpen meer fans te krijgen en meer omzet te realiseren.

De werkzaamheden van een social media bureau uit Breda

Een social media bureau voert veel taken uit. Het ontwikkelt bijvoorbeeld plannen om doelen te bereiken. Het neemt ook het beheer van accounts op zich. Zo worden er elke week wel weer nieuwe posts gemaakt op Facebook, Instagram en andere social media kanalen.

Een bureau denkt na over de juiste boodschap en hoe die over te brengen. Het past de content ook aan trends aan. Steeds meer bedrijven weten dat social media kansen biedt. Een bureau als SocialsbyAisha grijpt deze kansen.

Kennismaken met ons social media bureau Breda?

Twijfel je nog over hoe ik je kan ondersteunen? Laten we dan een kennismakingsgesprek inplannen. Tijdens dit gesprek leg ik uit wat mijn werkwijze is en ontdek je wat een social media marketing voor jouw bedrijf kan betekenen. Het doel is om samen een op maat gemaakt plan te ontwikkelen. Op die manier kun jij groeien op de sociale kanalen.

Veelgestelde vragen

SocialsByAisha onderscheidt zich van andere bureaus door een persoonlijke aanpak afgestemd op de lokale markt in West-Brabant. Als specialisten in Breda begrijpen we de daadwerkelijke behoeften van klanten. Daarom ontwikkelen we unieke strategieën die passen bij de identiteit van elk bedrijf.

Creativiteit en transparantie worden gecombineerd met advies op maat. Een persoonlijke aanpak staat hierbij centraal. Dit maakt mij tot een flexibele partner die echt weet hoe klanten geholpen kunnen worden om hun doelen te bereiken.

Ondernemers kunnen ook terecht bij SocialsByAisha voor fotografie, grafisch ontwerp en online marketingadvies. Het doel is altijd hetzelfde: ondernemers bereiken en helpen groeien binnen de gemeente Breda en omstreken.

Of het nu gaat om mooi beeldmateriaal, professioneel ontworpen promotiemateriaal of een complete online marketingstrategie. Met een breed aanbod aan diensten is SocialsByAisha een volwaardige digitale partner voor elk lokaal bedrijf.

Veel ondernemers denken dat professionele hulp op het gebied van social media duur is, maar niets is minder waar. Ik biedt al flexibele maandpakketten aan vanaf €525, speciaal voor het MKB in Breda en omgeving.

Voor dit bedrag krijgen ondernemers creatieve content, community management op 2 kanalen en advies over hun social strategie. Zo creëren we samen een sterke online basis waarmee klanten gemakkelijk kunnen groeien.

De resultaten verschillen per klant. Voor bedrijven zonder aanwezigheid op sociale media verwacht ik veranderingen binnen een maand: de eerste posts, reacties en volgers.

Voor bedrijven met bestaande kanalen kan het langer duren om de analytics en betrokkenheid aanzienlijk te verhogen, namelijk 2-3 maanden. Daarnaast hangt het af van externe factoren zoals seizoensgebondenheid.

Binnen 3 tot 6 maanden na engagement weet ik zeker dat je zichtbaarheid in Breda aanzienlijk is toegenomen. Dit dankzij onze inzet voor de juiste strategie en creatieve, lokale content.

Volg mij op Instagram