Social media beheer

Wil jij constant zichtbaar zijn op sociale media maar heb je er geen tijd voor omdat je druk bezig bent met je core business? Dan is sociale media beheer iets voor jouw. Als we gaan samenwerken dan neem ik het grootste deel van je sociale media over en laten we je bedrijf samen groeien.

Hoe fijn zou het zijn als...

70%

Zoveel procent omzet kun je mislopen als je je sociale media niet op orde hebt.

0 +
volgers in totaal bij mijn klanten
0 +
jaar ervaring als online marketeer
0 +
downloads van mijn eBook
0 +
klanten gingen
je voor

Reviews

Kies je pakket

Aanbod per maand

Pakket 1
Brons

excl. btw

Pakket 2
Zilver

excl. btw

Meest gekozen

Pakket 3
Goud

excl. btw

Pakket 4
Platinum

excl. btw

Veelgestelde vragen

In de statistieken zal je pas na een aantal weken groei zien omdat je je strategie veranderd. Ik raad daarom aan het pakket langer dan 3 maanden te nemen. Vanaf 3 maanden ga je namelijk de groei zien binnen je bedrijf.

Hier gaan wij samen naar kijken in het kennismakingsgesprek. Wij nemen je doelgroep onder de loep en beslissen vervolgens samen met jou welke platformen het beste passen bij jouw doelgroep.

Ja dat kan zeker. Als je hier interesse in hebt vul dan het contactformulier in dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Als je besluit om samen te werken neem ik afhankelijk van welk pakket de sociale media kanalen over. Van jou heb ik alleen de kleuren die je veel gebruikt nodig, het logo en 3 accounts die je inspiratie geven zodat ik weet wat je mooi vind.

Volg mij op Instagram