Social media beheer

Wil jij constant zichtbaar zijn op social media maar heb je er geen tijd voor omdat je druk bezig bent met je bedrijf? Dan is social media beheer iets voor jou. Samen behalen we meer volgers, hogere verkoopcijfers en vertellen we het unieke verhaal achter je bedrijf.

Hoe fijn zou het zijn als...

70%

Zoveel procent omzet kun je mislopen als je je social media niet op orde hebt.

volgers in totaal bij mijn klanten
0 +
jaar ervaring als online marketeer
0 +
downloads van mijn eBook
0 +
klanten gingen
je voor
0 +

Reviews

Kies je pakket

Aanbod per 4 weken

Pakket 1
Zichtbaar

excl. BTW

Pakket 2
Groei

excl. BTW

Pakket 3
Expert

excl. BTW

* Community management (bijhouden van de berichtenbox, reageren op reactie’s en berichten) op aanvraag.

Jouw online aanwezigheid versterken met social media beheer.

Op zoek naar een manier om je online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen? Geen zorgen, ik ben er voor jou! Met mijn expertise in social media beheer, help ik jouw bedrijf op te vallen in de digitale wereld van nu. Van het vergroten van de hoeveelheid volgers tot het stimuleren van de verkoop, ik zorg ervoor dat jouw merk uitblinkt op social media.

Met mijn persoonlijke aanpak zorg ik ervoor dat jouw verhaal op de juiste manier wordt verteld. Geen stress meer over wat je moet posten of wanneer, die taken neem ik je graag uit handen. Samen creëren we een helder actieplan en strategie om je online succes te garanderen.

Laten we samenwerken om je online aanwezigheid te versterken met social media beheer. Neem vandaag nog contact met me op om samen te werken aan de groei van je bedrijf op social media.

Strategie sessie op het gebied van social media beheer.

Heb je je social media beheer liever zelf in handen, maar heb je wel hulp nodig? Dan is een strategie sessie op het gebied van sociale media de juiste keuze voor jou. In deze sessie beantwoord ik alle vragen op het gebied van social media. 

Ook gaan we bijvoorbeeld dieper in op met maken van een contentkalender, bepalen we de juiste strategie en het maken van pakkende content.

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking en wil je jouw social media beheer naar een hoger niveau tillen? Laten we dan een strategiesessie plannen. Samen kunnen we een helder plan en strategie creëren om voor jouw online succes.

Profiteer van 7+ jaar ervaring in social media beheer.

Inmiddels beheer ik al meer dan 7 jaar verschillende social media kanalen en kan niet wachten om mijn kennis met jou te delen. Met mijn informele aanpak en expertise help ik je het maximale uit je social media te halen.

Zo ken ik de ins en outs van verschillende platformen. Denk aan Instagram, Facebook, TikTok, Pinterest, YouTube en LinkedIn. Samen gaan we op ontdekkingsreis om te bepalen welke platformen het beste bij jouw doelgroep passen.

Ook ben ik altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Ik volg de laatste updates en algoritme wijzigingen. Zo zorg ik ervoor dat je altijd een voorsprong hebt op je concurrentie.

Veelgestelde vragen

Het kan enige tijd duren voordat je resultaten ziet in je statistieken, aangezien we je strategie aanpassen. Ik raad je daarom aan om het social media beheer pakket langer dan 6 maanden aan te houden. Na deze periode zul je namelijk merkbare groei ervaren in je bedrijf.

Dat ontdekken we samen tijdens ons kennismakingsgesprek. Hier analyseren we jouw doelgroep en bepalen we welke platformen het meest geschikt zijn voor jouw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan Instagram, Facebook, TikTok, Pinterest, YouTube en LinkedIn.

Absoluut! Als je interesse hebt in adverteren, vul dan het contactformulier in, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken. Ik heb ruime ervaring met adverteren op diverse kanalen, waaronder Instagram, Facebook, TikTok, Pinterest, YouTube en LinkedIn. Hierdoor kan ik je bijvoorbeeld helpen met het maken van een adverteerplan en het adverteren van de conent.

Wanneer je besluit met mij samen te werken, neem ik het beheer van je social media kanalen over. Hierbij heb ik alleen de huisstijlkleuren nodig die je veel gebruikt, het logo en 3 accounts die je inspiratie geven. Zo weet ik wat je aanspreekt. De rest neem ik volledig uit handen zodat jij je kunt focussen op je bedrijf.

Natuurlijk! Op de website staan de meest gekozen pakketten. Ben je toch op zoek naar iets specifieks, zoals alleen Pinterest of TikTok beheer? Vul dan het contactformulier in zodat ik contact met je kan opnemen. Op basis daarvan kunnen we samen een pakket op maat samenstellen.

Volg mij op Instagram