Welkom op mijn website

Ik ben Aisha en ik help je te groeien doormiddel van sociale media. Ieder bedrijf heeft een verhaal en het is mijn passie deze met de buitenwereld te delen.

Socialsbyaisha

Full service social media bureau

Als jouw sociale media manager ben ik verantwoordelijk dat je zichtbaar wordt op sociale media. Ik begeleidt je in een het maken van een sociale media strategie en laat je sociale media stijgen als een raket. Liever de touwtjes in eigen handen houden? Dat kan ook doormiddel van fotografie of een strategie sessie.

0 +
volgers in totaal bij mijn klanten
0 +
jaar ervaring als online marketeer
0 +
downloads van mijn eBook
0 +
Klanten gingen
je voor

Deze bedrijven gingen je voor:

Dit is mijn verhaal...

Als klein meisje van een jaar of 8 was ik al bezig met marketing. Mijn vader is manager bij de Praxis en vertelde mij regelmatig wat er gebeurde op het werk. Op een dag pakte ik de folders (ja die waren toen nog in) en begon de prijzen van de Praxis te vergelijken met die van de Gamma. Mijn vader vond het grappig en liet het aan zijn baas zien. Vanaf dat moment wist ik het ik wilde iets in de marketing doen. Na mijn middelbare school besloot ik dan ook de MBO opleiding marketing en communicatie te gaan volgen. Tijdens mijn opleiding mocht ik stage lopen bij Kim Jacobs van ALBOE.NL een influenceer en hier is dan ook mijn passie voor online marketing ontstaan. Ik werkte buiten mijn opleiding bij Visit Halderberge. Ze vroegen of ik hun sociale media wilde overnemen

en zo is het balletje gaan rollen. Steeds meer bedrijven kwamen naar mijn toe om te vragen of ik ze kon helpen met hun sociale media en zo ontstond in juni 2021 Socialsbyaisha. Inmiddels weet ik mijn HBO opleiding online marketing te combineren met mijn bedrijf. Waarbij een sterke content- en marketing strategie de belangrijkste ingrediënten zijn.

Blijf op de hoogte met de nieuwste blogs

Reviews

Download gratis tips om je sociale media sneller te laten groeien

*Ik ga vertrouwelijk om met je gegevens. Lees de Privacyverklaring.

Instagram feed

Veelgestelde vragen

In de statistieken zal je pas na een aantal weken groei zien omdat je je strategie veranderd. Ik raad daarom aan het pakket langer dan 3 maanden te nemen. Vanaf 3 maanden ga je namelijk de groei zien binnen je bedrijf.

Hier gaan wij samen naar kijken in het kennismakingsgesprek. Wij nemen je doelgroep onder de loep en beslissen vervolgens samen met jou welke platformen het beste passen bij jouw doelgroep.

Ja dat kan zeker. Als je hier interesse in hebt vul dan het contactformulier in dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Als je besluit om samen te werken neem ik afhankelijk van welk pakket de sociale media kanalen over. Van jou heb ik alleen de kleuren die je veel gebruikt nodig, het logo en 3 accounts die je inspiratie geven zodat ik weet wat je mooi vind.

Kies je pakket

Aanbod per maand

Pakket 1
Brons

excl. btw

Pakket 2
Zilver

excl. btw

Meest gekozen

Pakket
3 Goud

excl. btw

Pakket 4
Platinum

excl. btw

Kies je pakket

Aanbod sociale media

Pakket 1
Sociale media sessie

per uur

Pakket 2
Marketing sessie

per uur

Hoe fijn zou het zijn als...

70%

Zoveel procent omzet kun je mislopen als je je sociale media niet op orde hebt.

Contactformulier