Social media & Marketing expert

Als enthousiaste expert op het gebied van social media en marketing, sta ik klaar om jouw bedrijf online te helpen groeien. Met mijn kennis op het gebied van social media beheer, fotografie, grafisch ontwerp en online marketing, zorg ik ervoor dat het verhaal van jouw bedrijf op de juiste manier wordt verteld.

Gefeliciteerd!!!

Ambassadeur van het jaar!

Gefeliciteerd! Jij bent ambassadeur van het jaar geworden. Samen met Visit Halderberge bied ik jou een social media cursus aan, bestaande uit twee sessies van elk twee uur.

Vul je gegevens in op het kennismakingsformulier hier, en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Laten we samen aan de slag gaan om jouw social media naar een hoger niveau te tillen.

Tot snel!

Kennismakingsformulier

Volg mij op Instagram